Bu haberi yazdır
Jeneratör!
Özgün Başpınar, Orduspor maçının ardından kaleme aldığı yazısında Beşiktaş'ın yeni jeneratörüne değindi.  
Kaynak : Karakartal.com
Jeneratör!

Fernandes'in oynamadığı maçlarda Beşiktaş'ın hücum elektriği, semt trafosunda çalışma varmış gibi aniden kesiliveriyordu. Bu sene yetkililer büyük fedakarlıklarla son model bir jeneratör getirdiler: Markası Oğuzhan.

Gencecik yaşına, narin fiziğine bakmadan Beşiktaş'ı taşıyor. Oğuzhan takıma girdiğinden beri Beşiktaş, Beşiktaş oldu. Takım bu maç hariç her maçı en az üç gol atarak tamamladı. Helal olsun bu çocuğa da, onu getirene de...

Diğer maçlarda rakibin hep Fernandes'e baskı yapması sayesinde serbest kalıp rahatça top yapabilen Oğuzhan, ilk yarı sürekli baskı yiyince oynayamadı. İkinci yarı Beşiktaş'ın baskıya başlamasıyla rahatladı. Ve süper işlere imza attı. Attığı goldeki mükemmel düşünceyi, mükemmel kontrolü, mükemmel dönüşü, mükemmel vuruşu tekrar izlemek gerek, sık rastlamıyoruz böyle görüntülere...

Necip bir maç çok iyi bir maç kötü oynama istikrarını sürdürüyor. Akhisar maçında pek ortada yoktu, bu maçta çok koştu. Önemli anlarda önemli yerlerde oldu.

Uğur ve Olcay'dan önce solun bu kadar pasif olduğunu sadece Baykallı CHP'de görmüştük. Bütün maç neredeyse hiç iş yapmadılar.

Bir başka ilginç ayrıntı, takımın tamamının sahaya kabak lastikle çıkmasıydı. Islak zeminde kayıp, yerlerde sürünmeyen oyuncumuz kalmadı. Buradan krampon seçimini yapan arkadaşa selam ediyorum. Ordu'da koşmak için mi, Kartepe'de slalom yapmak için mi tercih etmiş, anlayamadım.

Bu ıslak anlardan birinde Olcay ve Ersan ardarda halaya kalkınca golü kalemizde görüverdik. Hasan Kabze cezayı kesti. Zaten bu adam başımızın belası! G. Saray'da oynarken de her maçımızda bize gol atardı, burada da devam ediyor. Bence Beşiktaş teknik heyeti ara transferde onu düşünebilir. Onu saflarımıza katarsak hem büyük bir dertten kurtuluruz hem de gol vuruşu mükemmel bir santrforumuz olur.

Yediğimiz golün hemen ardından sanırım ilk kornerimizde mucize bir gol attık. Yine yan top, yine Sivok'un kornerlerdeki zeka ve becerisiyle top Toraman'ın önünde kalıverdi. Ersan'la imece usülü vurarak golü yaptılar. Golün ardından futbolcularımızın gol fotoğrafını çaktırmadan yan hakeme bakarak vermeleri çok keyifliydi. Neyse ki endişeler boşa çıktı, ofsayt yoktu.

Oğuzhan'ın süper golüyle iyice rahatladık. Son dakikalarda Oğuzhan ve Almeida'nın zorla kart görmeleri keyif kaçırdıysa da bir kaza olmadan üç puana uzandık.

Hakem Abitoğlu'da bir ilke imza atarak tarihe geçti. İlk kez bir Beşiktaş maçını hata yapmadan tamamladı. Kendisine tebrikler yolluyorum. Zirvede bırakıp efsane olmasını tavsiye ediyorum.

Liderliğin kokusu yavaş yavaş burnuma geliyor. Sabırla bekliyorum.

https://twitter.com/OzgunKartal

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL