Üzülmez: "Kimler gidiyor başkan?"
Beşiktaşımızın ara transferde yollarını ayırmayı planladığı oyunculara, Gençlerbirliği'nin çiçeği burnundaki teknik direktörü İbrahim Üzülmez talip oldu.
Kaynak : Fanatik

Gençlerbirliği’nde Yılmaz Vural’ın gönderilmesinin ardından Ankara temsilcisinin yeni teknik direktörü olan Beşiktaşımızın efsane ismi İbrahim Üzülmez, görevine hızlı başladı.
İkinci yarı öncesinde Başkent ekibinde yeni bir yapılanma başlatan Üzülmez’in, Siyah-Beyazlılar’ın yollarını ayırmayı planladığı isimlerin peşinde olduğu öğrenildi.
Konuyla ilgili olarak Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi’yle önceki gün bir telefon görüşmesi yapan 41 yaşındaki genç teknik adamın, Serdar Kurtuluş, Ramon Motta ve Milosevic’in durumunu sorduğu bildirildi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Edoardo Bove: "Kalp pili nedeniyle yurtdışında oynayabilirim"

İspanya'da gündem Arda Güler!

Kylian Mbappe: "Bunlar sır değil, bilmenize gerek yok"

Virgil Van Dijk: "Bunu kimse beklemiyordu"

Marcus Thuram, milli takım kadrosundan çıkartıldı!

Van Dijk'tan sözleşme açıklaması

Benjamin Dominguez'den Messi itirafı

Dele-Bashiru, Lazio'dan Hatayspor'a 'kalıcı' transfer oldu!

Manchester United'dan Raphinha'ya 70 milyon euro!

İşte Tottenham'da öne çıkan adaylar!

Chelsea'den genç oyuncuya 8 yıllık sözleşme!
En çok yorumlanan haberler