
Teknik direktörümüz Şenol Güneş, Serdar Aziz ısrarından vazgeçmiyor.
Tecrübeli teknik adamımız Şenol Güneş, geçen sezondan bu yana transfer edilmesini istediği Serdar Aziz'in mutlaka Beşiktaşımız'a katılması için Beşiktaş yönetimine rapor verdi.
Bu gelişme üzerine Bursaspor ile temaslarını sıklaştıran Beşiktaşımız'da devreye başkanımız Fikret Orman girdi. Bursaspor Başkanı Ali Ay ile bizzat görüşen Fikret Orman, Serdar Aziz için nabız yokladı.
BİR HAFTA SÜRE İSTEDİLER
Bursaspor Kulübü'nün Serdar Aziz için kapıyı 8 milyon Euro'dan açması üzerine Beşiktaş Başkanı Fikret Orman indirim talep etti.
8 milyon Euro'nun çok yüksek bir bonservis bedeli olduğunu belirten Beşiktaş Başkanı, Serdar Aziz için 5 milyon Euro'ya kadar çıkabileceklerini söyledi.
Bursaspor Başkanı Ali Ay, bu teklifi düşüneceklerini söyleyerek, yurt içi ve yurt dışından talipleri olan Serdar Aziz'in transferine son kararı vermek için 1 hafta süre istedi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Samu Saiz'den Arda Güler'e tavsiye!

Liverpool - PSG eşleşmesinde turu penaltılar belirledi!

Hakan attı ve Inter turu geçti!

Bayern Münih, sürprize izin vermedi!

Aston Villa, Marco Asensio için ısrarcı!

Lamine Yamal'dan tarihe geçen performans!

Barcelona - Benfica maçına iki kez iftar arası!

Diego Simeone: "Ne olacağını yalnızca Tanrı biliyor"

Carlo Ancelotti: "Simeone ile oldukça benziyoruz"

Roma, Paredes ile nikah tazeledi!
