Pedro Franco'ya Portekiz'den talip
Beşiktaş'ta önümüzdeki sezon Şenol Güneş'in kadroda düşünmediği Pedro Franco'ya Portekiz'den talip olduğu iddia edildi.
Kaynak : DHA

4 sezon önce Kolombiya takımı Millonarios'tan transfer edildikten sonra son 3 sezonu çeşitli takımlarda kiralık olarak geçiren Pedro, yeni sezonda da Şenol Güneş'in düşünmediği isimlerin başında geliyor.
Kendine kulüp bulması istenen Kolombiyalı stopere kiralık oynadığı Millonarios'un ilgisinin yanı sıra Portekiz'den Vitoria Guimares'in de talip olduğu iddia edildi. Portekiz Gazetesi Abola'nın haberine göre Guimares takımının transfer etmek istediği stoperler arasında Pedro Franco da bulunuyor ve önümüzdeki günlerde Beşiktaş'ın kapısını çalmaya hazırlanıyor.
Siyah beyazlı takımımızın tercihi ise sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalan Franco'yu kiralık olarak değil bonservis ödeyecek bir takıma göndermek.Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Arda Güler attı, Real Madrid kazandı

A.Bilbao, Şampiyonlar Ligi'ne koşuyor

Eric Bailly, Villarreal'i yaktı

Genoa - Lazio: 2 kırmızı kart, 2 gol, 3 puan

Parma, 6 haftalık hasretini Juve ile bitirdi!

Barcelona'ya 3 puan Dani Olmo'dan!

Manchester City, 90+4'de güldü!

Şampiyon PSG'nin 10 maçlık galibiyet serisi sona erdi!

Tottenham'da kesin veda kararı: Ange Postecoglou

Manchester City'nin 75 milyon euro'luk kaleci hedefi

Avrupa'da transferin yeni gözdesi: Moise Kean!
En çok yorumlanan haberler