KONGRE 8 ŞUBAT'TA
Beşiktaş Kulübümüzün Yıllık İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı, 8 Şubat Pazar günü yapılacak.
Kaynak : Anadolu Ajansı

Beşiktaş Kulübümüzün Yıllık İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı, 8 Şubat Pazar günü yapılacak. Beşiktaş Kulübümüzden yapılan açıklamada, Yıllık Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı'nın 8 Şubat Pazar günü yapılacağı, bu tarihte çoğunluk sağlanamadığı takdirde mali kongrenin çoğunluğa bakılmaksızın 15 Şubat Pazar günü gerçekleştirileceği bildirildi.
Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre Merkezi'nde toplanacak genel kurulda, kulüp yönetim kurulunun 2008 yılı içindeki faaliyetlerinin idari ve mali açılardan ayrı ayrı ibrası oylanacak, ayrıca 2009 yılı bütçesi görüşülecek.
İdari ve mali genel kurul toplantısına, sicil numarası 20845'e kadar olan ve 31 Ekim 2008 tarihi itibariyle 2008 yılı aidatını yatırmış üyeler katılabilecek.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Nottingham Forest, deplasmanda Tottenham'ı üzdü!

Leeds United ve Burnley, Premier Lig'e yükseldi

Hull City, geriden gelerek kazandı!

Hansi Flick'ten Lewandowski açıklaması!

Jonathan Tah, 10 yıl sonra veda ediyor!

Premier Lig'de Liverpool, şampiyonluğa bir adım uzaklıkta

Serie A'da maçlar ertelendi!

Lyon, deplasmanda ağır yaralı!

Real Madrid, Bilbao maçında 90+3'te galibiyeti aldı!

Bayer Leverkusen'e St. Pauli çelmesi!

Inter'e 90+4'te büyük şok
En çok yorumlanan haberler