Bu haberi yazdır
Lucescu: "En büyük transfer İlhan'ın dönüşü olur"
 
Lucescu: En büyük transfer İlhan'ın dönüşü olur
Beşiktaş'ta günlerdir beklenen zirve dün nihayet gerçekleşti. Başkan Serdar Bilgili, Futbol Şube Sorumlusu Yıldırım Demirören, Asbaşkan Kıvanç Oktay ve teknik direktör Mircea Lucescu öğle yemeğinde biraraya geldi. Rumen hoca öncelikle İsviçre ve Güney Kore kampları ile yeni transferler hakkında hazırladığı ayrıntılı raporu yöneticilere iletti. Daha sonra ise söz, camianın büyük bir merakla beklediği santrfor transferine getirildi.

İlk sözü alan Bilgili'ydi. Başkan, Rumen hocaya, "Elimizde hem sizin hem de bizim belirlediğimiz birçok alternatif isim var. Eğer bir karar verdiyseniz derhal bu işi bitirelim" dedi. Lucescu ise, "3 gün sonra İlhan'ın durumu belli olacak. Zaten 6 yabancımız var. Yenisi gelirse biri tribüne çıkacak. İlhan ameliyat olmazsa, durumu, ara transferde yeniden değerlendiririz" karşılığını verdi. Ardından iki tarafın da gözdesi olan Elber masaya yatırıldı.

Bilgili, sambacı hakkında da şu yorumu yaptı: "Bayern'den 3 milyon Euro alıyormuş. Üstelik bonservisi de var. İmkanları zorlayıp bu parayı verirsek, takımın dengesi bozulur..." Demirören ve Oktay ise, "Yıldız oyuncuların ne verecekleri tartışılır. Pancu gibi yetenekler de bulunabilir" görüşünde birleşti. Son sözü ise Lucescu söyledi: "Yeniler iyi, zamana ihtiyaçları var. İlhan'ı bekleyelim. Yoksa golcü buluruz. En büyük transfer onun dönüşü olur."

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler