Van Bronckhorst'tan Arda Kardeşler'e tepki
Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, Davinson ile girdiği mücadele sonrası Rafa'nın yerde kaldığı pozisyon için faul verilmemesine büyük tepki gösterdi.
Kaynak : Karakartal.com

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, hakem Arda Kardeşler'e tepki gösterdi.
Maçın ilk dakikalarında Immobile, Davinson
Sanchez ile girdiği ikili mücadele sonrası yerde kaldı. İtalyan oyuncu, Davinson'un kendisine dirsek attığını öne sürdü.
22. dakikada
Davinson Sanchez'in Joao Mario'ya faulü sonrası kart beklentisi oluştu ancak Arda Kardeşler, oyunun serbest vuruşla başlamasını istedi.
30. dakikada Beşiktaş'ın etkili geldiği pozisyonda Rafa Silva, Davinson ile girdiği ikili mücadele sonrası yerde kaldı. Van Bronckhorst, bu pozisyonda faul verilmemesinin ardından yedek kulübesindeki yerinden öfkeyle itirazda bulundu.
Rafa Silva, uzun süre yerden kalkamadıktan sonra sağlık görevlilerinin müdahalesi sonrası oyuna döndü.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Bologna, Empoli deplasmanında final için avantajı kaptı

Wolverhampton'dan üst üste 2. galibiyet

Nottingham Forest, MANU'yu tek golle yıktı!

Arda Güler'in asisti, Real Madrid'i finale taşıdı!

Bayer Leverkusen, 3. Lig ekibine elendi!

PSG, Fransa Kupası'nda sürprize izin vermedi

Vitor Pereira için ayrılık çanları çalıyor!

Lazio - Torino maçında kazanan yok!

Manchester City'ye Erling Haaland'dan kötü haber!

Leroy Sane'den Bayern Münih için indirim!

Manchester United Hakan Çalhanoğlu'nun peşinde!
En çok yorumlanan haberler