UEFA'dan para cezası!
UEFA, Dinamo Kiev - Beşiktaş maçındaki taraftar olayları nedeniyle Dinamo Kiev ve Beşiktaş'a 60 bin euro para cezası verdi.

UEFA, Şampiyonlar Ligi B Grubu'nun son haftasında oynanan Dinamo Kiev-Beşiktaş maçında yaşanan taraftar olayları nedeniyle para cezası verdi.
UEFA Kontrol, Etik ve Disiplin Kurulu, ev sahibi Dinamo Kiev'e, yetersiz organizasyon, taraftarlarının tribünde kargaşa çıkardığı, meşale yaktığı, merdiven geçişlerinin engellendiği, Beşiktaş'a ise taraftarlarının tribünde kargaşaya sebep olduğu, tribünlere zarar verdiği ve meşale yaktığı suçlamaları nedeniyle 60 bin euro para cezası verdi.
6 Aralık Salı günü oynanan ve İskoç hakem Caig Thomson'ın kararları ile büyük tartışma
yarattığı mücadeleyi Dinamo Kiev 6-0'lık skorla kazanmış ve Beşiktaş gruptan çıkma şansını yitirerek UEFA Avrupa Ligi'ne gitmişti.
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Hull City, geriden gelerek kazandı!

Hansi Flick'ten Lewandowski açıklaması!

Jonathan Tah, 10 yıl sonra veda ediyor!

Premier Lig'de Liverpool, şampiyonluğa bir adım uzaklıkta

Serie A'da maçlar ertelendi!

Lyon, deplasmanda ağır yaralı!

Real Madrid, Bilbao maçında 90+3'te galibiyeti aldı!

Bayer Leverkusen'e St. Pauli çelmesi!

Inter'e 90+4'te büyük şok

Borussia Dortmund, ligde yükselişe geçti!

Liverpool'un şampiyonluğuna 1 kaldı
En çok yorumlanan haberler