Üç Fenerbahçeli'ye veto
Beşiktaş'ta gündeme sık sık gelen Fenerbahçeli isimlere Önder Özen'den veto geldi.
Kaynak : Karakartal.com

Beşiktaş'ın özellikle Samet Aybaba döneminde gündemine aldığı Sezer Öztürk ve Semih Şentürk ile bir zamanlar Fenerbahçe forması giyen ve şu an Manisaspor takımının kalesini koruyan Volkan Babacan hakkında Futbol Genel Direktörü Özen açıklamalarda bulundu.
Özen yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'de yedek kalan Semih Şentürk'ü çok beğebdiğini, Manisaspor'da forma giyen Volkan Babacan'ın ise çok iyi bir alt yapı eğitimine tabii olduğunu belirtirken bu iki oyuncunun gündemde olmadığını ifade etti.
Beşiktaş Futbol Genel Direktörü Önder Özen, aynı zamanda Samet Aybaba döneminde ismi Beşiktaş ile sık sık anılan Fenerbahçeli futbolcu Sezer Öztürk'ün de gündemlerinde olmadığını belirterek bu oyuncu ile ilgili yapılan transfer iddialarını geri çevirdi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınİlgili Haberler
Adliyeye sevk edildiler (Futbol)
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Angel Correa'ya hakeme hakaretten 5 maç ceza

Samu Saiz'den Arda Güler'e tavsiye!

Liverpool - PSG eşleşmesinde turu penaltılar belirledi!

Hakan attı ve Inter turu geçti!

Bayern Münih, sürprize izin vermedi!

Aston Villa, Marco Asensio için ısrarcı!

Lamine Yamal'dan tarihe geçen performans!

Barcelona - Benfica maçına iki kez iftar arası!

Diego Simeone: "Ne olacağını yalnızca Tanrı biliyor"

Carlo Ancelotti: "Simeone ile oldukça benziyoruz"

Roma, Paredes ile nikah tazeledi!
En çok yorumlanan haberler