
Tromsö Teknik Direktörü Agnar Christensen, Beşiktaş'ın çok iyi oynadığını ve galibiyeti hak ettiğini söyledi.
Christensen, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmanın son 15 dakikasında baskı kurduklarını ifade ederek, "Birkaç pozisyon bulduk ama gol yapamadık. Öğrencilerim iyi mücadele etti onları kutluyorum" dedi.
Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nin (CAS) yarın Beşiktaş'la ilgili kararını açıklayacağının hatırlatılıp, bunun kendilerini nasıl etkilediğinin sorulması üzerine Norveçli teknik adam, "Biz CAS kararını düşünmüyoruz. Bizi etkilemedi. En iyi şekilde oynamak için sahaya çıktık. CAS kararı için Cuma günü bekleyip göreceğiz" diye konuştu.
Bir basın mensubunun, UEFA'nın Beşiktaş Kulübü'nden yarınki kura çekimine gelmemelerini istediğini, kendilerine de herhangi bir çağrıda bulunulup bulunmadığını sorması üzerine Christensen, "UEFA'dan herhangi bir haber almadık. Beşiktaş'a saygı duyuyoruz, iyi bir antrenörünüz ve takımınız var. Biz CAS kararı ile ilgilenmedik, tek düşüncemiz maçtı" diye yanıt verdi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Chelsea, Sporting'den iki genç oyuncuyu transfer etti!

Dybala sezonu kapattı!

Bayern Münih'in genç yıldızı Jiaxuan Guo hayatını kaybetti

Lamine Yamal: "Sahur, namaz, iftar, maç!"

Schlotterbeck, Avrupa devlerini peşine taktı

Iniesta'dan Guardiola itirafı!

Mbappe'den Ballon d'Or yanıtı!

Manchester United'ın hedefi Xavi Simons

Fabian Ruiz: "Avrupa'nın en iyi takımlarından birisiyiz"

Ancelotti: "Paz'ı yakından izliyoruz"
