Tolga Zengin'den haber var
Kayseri Erciyesspor maçında sakatlanan milli kalecimiz Tolga Zengin, gece boyunca Ümraniye'de gözlem altında tutuldu.
Kaynak : bjk.com.tr

Deplasmanda Kayseri Erciyesspor'u 4-2 mağlup ettiğimiz müsabakanın ilk devresinde sakatlık geçiren Tolga Zengin, ikinci yarıda oyuna devam etmeyerek Acıbadem Kayseri Hastanesi'nde muayene olmuştu.
Nöroloji Uzmanı Prof.Dr.Murat Aksu tarafından yapılan kontrollerinde, bulguların normal nörolojik muayene bulguları olduğu belirlenen Tolga Zengin, takımımız ile birlikte İstanbul'a döndü.
Gece boyunca sağlık ekibimiz tarafından BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gözlem altında tutulan Tolga Zengin, bugünü de dinlenerek geçirecek ve son durumu yapılacak kotrollerden sonra netlik kazanacak.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Dean Huijsen: "Real Madrid gurur verici"

Mbappe'den Dembele yorumu!

İngiltere'de Palmer kadrodan çıkartıldı

Lewandowski: "Barcelona doğru kulüp"

Barcelona'dan Szczesny için sözleşme kararı

Yamal: "Hiçbir takımdan korkmuyoruz"

Arda Güler'in ayrılık düşüncesi yok!

Raul Asencio: "Real Madrid'de hedefim Şampiyonlar Ligi"

Del Piero'dan Juventus'a eleştiri!

Milan'da Kyle Walker için karar!

MANU'da Eriksen için geri sayım: Ayrılık
En çok yorumlanan haberler