
Manchester United'da alınan sonuçlarla eleştirilen hedefi haline gelen Erik Ten Hag, takımda radikal bir karar aldı.
Guardian'ın haberine göre; Hollandalı çalıştırıcı, Sofyan Amrabat ve Mason Mount ile devre arasında yolların ayrılmasını istedi.
Ten Hag'ın bu iki oyuncunun performansını yetersiz bulduğu ve bu pozisyonlara yeni bir transfer arayışında olduğu belirtildi.
SOFYAN AMRABAT
Manchester United'a sezon başında kiralık transfer olan Amrabat, bu sezon çoğu maça zorunluluk nedeniyle sol bek pozisyonunda görev yapmıştı. Faslı oyuncu, 12 karşılaşmaya çıkarken gol ve asist katkısı yapamadı.
MASON MOUNT
Amrabat gibi sezon başında transfer olan bir diğer oyuncu Mason Mount da hocasının gözüne giremedi. İngiliz oyuncu, bu sezon 12 karşılaşmada süre alırken sadece 1 asist yapabildi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Angel Correa'ya hakeme hakaretten 5 maç ceza

Samu Saiz'den Arda Güler'e tavsiye!

Liverpool - PSG eşleşmesinde turu penaltılar belirledi!

Hakan attı ve Inter turu geçti!

Bayern Münih, sürprize izin vermedi!

Aston Villa, Marco Asensio için ısrarcı!

Lamine Yamal'dan tarihe geçen performans!

Barcelona - Benfica maçına iki kez iftar arası!

Diego Simeone: "Ne olacağını yalnızca Tanrı biliyor"

Carlo Ancelotti: "Simeone ile oldukça benziyoruz"
