
Beşiktaş'ın Sivasspor'u deplasmanda tek golle mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Roberto Hilbert'in attığı golde asist yapan Olcay Şahan görüşlerini dile getirdi.
"ARTIK DERBİYE RAHAT RAHAT HAZIRLANABİLİRİZ"
Yayıncı kuruluş Lig TV'ye verdiği röportajda Hilbert'e yaptığı asisti yorumlayan Olcay, "Futbolda normal şeyler. Bugün ben ona pas verdim, yarın o bana pas verir. Bana göre Gaziantepspor maçının devamı gibi oldu. Yine oynadık ama bu kez kazandık. Takımı kutluyorum. Artık derbiye rahat rahat hazırlanabiliriz" dedi.
Teknik direktör Samet Aybaba'nın devre arasında kendisine kızdığını belirten siyah-beyazlı futbolcu, "İlk yarıda hocam kaleye vurmuyorum diye kızdı. Bu kez kaleye vurmayı hiç düşünmedim, Hilbert'e pas verdim. İyi bir futbol sergiledik, sonucu hak ettik" diye konuştu.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Liverpool, dev maçta PSG'yi yıktı!

Paulo Fonseca'ya tarihi ceza!

Inter, Hollanda'da golcüleriyle avantajı aldı!

PSG'den Joshua Kimmich'e teklif!

Arda Güler'e Almanya'dan iki talip birden!

Roma'da korkulan olmadı: Zeki Çelik

Angelino: "Hedefim İspanya"

Hull City, evinde 2 golle güldü!

Jonathan David, Lille'den ayrılmaya hazırlanıyor

Milan'dan Theo Hernandez ve Rafael Leao kararı!
