
Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'a 2-0 yenilen Beşiktaş'ta teknik direktör Slaven Bilic görevi bırakacağının en büyük sinyalini verdi.
Haftaiçi yapılan toplantıda Beşiktaş ile masaya oturan Bilic, 2 maç daha devam etme kararı almıştı. Beşiktaş kulübü de resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada da Bilic ile yola devam etmek istediklerini duyurarak bir anlamda yeni sözleşme yapılabileceğinin sinyalini vermişti.
Yaşanan olayların ardından Bilic ilk kez konuştu ve görevi bırakacağının sinyalini verdi. Bir karar verdiğini dile getiren Hırvat teknik adam, "Yönetim ile ilgili bir konuşma yaptık ancak bir duyuru yapılmadı. Bir karar verdim, yöneticiler ile görüştük ancak bunu duyurma şeklim televizyondan olmayacak" dedi.
BASIN TOPLANTISINDA AÇIKLADI: "YOKUM..."
Yayıncı kuruluşun ardından basın mensuplarının karşısına geçen Slaven Bilic, "Gelecek yıl Beşiktaş'ta yokum" ifadelerini kullandı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Manchester City'nin 75 milyon euro'luk kaleci hedefi

Avrupa'da transferin yeni gözdesi: Moise Kean!

Fiorentina'dan Müller hamlesi!

Ancelotti'den geleceğine dair net açıklama!

Spor dünyasında 2024'ün en iyilerine Laureus ödülleri verildi

Nottingham Forest, deplasmanda Tottenham'ı üzdü!

Leeds United ve Burnley, Premier Lig'e yükseldi

Hull City, geriden gelerek kazandı!

Hansi Flick'ten Lewandowski açıklaması!

Jonathan Tah, 10 yıl sonra veda ediyor!
