
Beşiktaş Futbol Takımı Doktoru Ertuğrul Karanlık, sakatlığı geçen savunma oyuncusu Serdar Kurtuluş'un, UEFA Avrupa Ligi'nde 6 Kasım Perşembe günü Partizan ile yapacakları maçta forma giyebileceğini açıkladı.
Kulüp televizyonu BJK TV'ye sakatlıkları bulunan oyuncularla ilgili açıklamalar yapan Karanlık, savunmanın sağında görev yapan Serdar'ın hızlı bir şekilde iyileştiğini belirterek, "Bugün bize herhangi bir sıkıntısının olmadığını ve takımla çalışmak istediğini söyledi. Perşembe günü hocamız görev verirse Partizan karşısında sahada olabilir" ifadelerini kullandı.
Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile yaptıkları derbide sağ omzunda problem yaşayan kaleci Tolga Zengin'in kontrol amaçlı MR'ının çekileceğini bildiren Karanlık, sakatlığının ardından dün akşamki maçta sahalara dönen Jose Sosa'nın, beklediklerinden daha kısa bir zamanda iyileştiğini vurgulayarak, şunları söyledi:
"Sosa'nın, Balıkesirspor maçında sol diz iç yan bağı koptu. Bu sakatlığın 10-12 hafta arası iyileşme süresi vardır. Bu benim veya herhangi bir kişinin görüşü değil, literatürde böyledir. Sağlık ekibi olarak çok yoğun çalıştık ve Sosa'yı beklediğimizden daha kısa sürede takıma teslim ettik. Açıkçası bu kadar çabuk olacağını ben de tahmin etmiyordum. Sosa, tam 24 gün sonra takımla çalışmalara başladı ve dün ikinci yarı oynadı. Sosa'yı takıma bu kadar kısa bir sürede verdiğimiz için, sağlık ekibi olarak mutluyuz."
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Spor dünyasında 2024'ün en iyilerine Laureus ödülleri verildi

Nottingham Forest, deplasmanda Tottenham'ı üzdü!

Leeds United ve Burnley, Premier Lig'e yükseldi

Hull City, geriden gelerek kazandı!

Hansi Flick'ten Lewandowski açıklaması!

Jonathan Tah, 10 yıl sonra veda ediyor!

Premier Lig'de Liverpool, şampiyonluğa bir adım uzaklıkta

Serie A'da maçlar ertelendi!

Lyon, deplasmanda ağır yaralı!

Real Madrid, Bilbao maçında 90+3'te galibiyeti aldı!
