Santos, Beşiktaş maçında rekor kırdı
Eintracht Frankfurt'un Brezilyalı kalecisi Kaua Santos, Beşiktaş maçında 10 kurtarışla UEFA Avrupa Ligi'nde bir maçta en çok kurtarış yapan kaleci oldu.
Kaynak : Sporx.com

Fotoğraf : AA
Eintracht Frankfurt'un Brezilyalı kalecisi Kaua Santos, Beşiktaş maçında çok önemli kurtarışlara imza attı.
Karşılaşmanın 27. dakikasında Immobile'nin penaltı vuruşunda topu kornere çelen Santos, 6. dakikada Ndour, 37. dakikada Rafa Silva, 45+1. dakikada Immobile ve 85. dakikada Salih Uçan'ın çıkardığı şutlarda, 86. dakikada ise Mustafa Hekimoğlu'nun kafa vuruşunda gole izin vermedi.
Müsabakada 10 kritik kurtarışa imza atan Kaua Santos, galibiyette de önemli rol oynadı. Santos, ayrıca 10 kurtarışla bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde bir maçta en çok kurtarış yapan kaleci oldu.
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Barcelona, Kounde ile nikah tazelemeye yakın!

Edoardo Bove: "Kalp pili nedeniyle yurtdışında oynayabilirim"

İspanya'da gündem Arda Güler!

Kylian Mbappe: "Bunlar sır değil, bilmenize gerek yok"

Virgil Van Dijk: "Bunu kimse beklemiyordu"

Marcus Thuram, milli takım kadrosundan çıkartıldı!

Van Dijk'tan sözleşme açıklaması

Benjamin Dominguez'den Messi itirafı

Dele-Bashiru, Lazio'dan Hatayspor'a 'kalıcı' transfer oldu!

Manchester United'dan Raphinha'ya 70 milyon euro!

İşte Tottenham'da öne çıkan adaylar!
En çok yorumlanan haberler