Sambade'den rapor istendi
Beşiktaş'ta Tolga'dan vazgeçilme noktasına gelinmesi, Sinan Bolat'ta ise imza atılamaması yönetimi farklı arayışlara itti.
Kaynak : Karakartal.com

Kavalcı, Tolga Zengin transferini şimdilik rafa kaldırdıklarını söylerken elde bulunan üç kaleci, Cenk Gönen, Emre Metin ve Günay Güvenç ile ilgili olarak yeni kaleci antrenörü Jose Sambade'den rapor istendiğini belirtti.
Sambade'nin vereceği rapor doğrultusunda hareket edecek olan Beşiktaş yönetimi, verilecek raporda üç kaleci için 'yeterli' denilmesinin ardından büyük bir ihtimalle kaleci transferini rafa kaldıracak.
Beşiktaş, daha önce bonservisi elinde olan milli kaleci Sinan Bolat ile masaya oturmuş, ancak Sinan Bolat'ın 1.5 Milyon Euro imza parası istemesi sebebiyle bu transfer gündemden kaldırılmıştı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
İlgili Haberler
Üç isim katılmadı (Futbol)
Önder Özen konuşacak (Futbol)
Yalçın unutuldu (Basketbol)
Kros zamanı (Futbol)
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Real Madrid kazandı; Mbappe tarihe geçti!

Monaco, deplasmanda Angers'i iki golle devirdi!

Milan'dan evinde geri dönüş!

Vedat Muriqi bir maçta yaşanacak her şeyi yaşadı!

Vitor Pereira'dan Premier Lig'de 5. galibiyet

Hull City, deplasmanda bir puana razı oldu

Bayern Münih'ten yine kayıp!

Prens William'dan maç uğuru!

Haaland'dan tarihe geçen performans!

Ben Yedder, İran'a imza atıyor

Celta Vigo, Valladolid'i tek golle geçti!
En çok yorumlanan haberler