Onana'ya şans kapıda!
Genoa Teknik Direktörü Patrick Vieira, kalan 9 lig maçında farklı oyunculara şans vermeyi planlıyor.

Serie A'da kümede kalmayı büyük ölçüde garantileyen Genoa, sezonun kalan bölümünü bazı taktiksel denemeler yaparak değerlendirecek. Teknik direktör Patrick Vieira, kalan 9 lig maçında farklı oyunculara şans vermeyi planlıyor.
Bu denemelerin başında ise Beşiktaş'tan 1.2 milyon euro satın alma opsiyonuyla kiralanan Jean Onana'ya daha fazla süre vermek geliyor. İtalyan ekibi, sezon sonunda Kamerunlu orta saha oyuncusunun bonservisini alıp almayacağına karar verecek.
PERFORMANSI
Onana, sezon başında Beşiktaş'tan kiralık olarak Genoa'ya katıldı ve 10 maçta forma giyerek toplamda 214 dakika süre aldı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

MANU'da Eriksen için geri sayım: Ayrılık

Guardiola yıldız futbolcuyu gözden çıkardı!

Hansi Flick'ten Ferran Torres kararı!

Arsenal, 58 milyon euro'luk serbest kalma bedelini ödemeye hazır

Bayern Münih, Antony için harekete geçti!

Liverpool, Bundesliga'dan 4 ismi gözüne kestirdi!

Postecoglou'nun ayrılık ihtimaline karşı iki aday var!

Manchester United'ı sırtlayan adam: Bruno Fernandes

Paul Onuachu - Southampton anlaşması çıkmaza girdi!

Barcelona, Kounde ile nikah tazelemeye yakın!

Edoardo Bove: "Kalp pili nedeniyle yurtdışında oynayabilirim"
En çok yorumlanan haberler