Olcay 8 yıl aradan sonra
Beşiktaş'ın 8 sezon sonra Süper Lig'deki ilk golünü yerli bir oyuncu atarken, 2005-06 sezonundan sonra ilk kez bir Türk oyuncu attı.
Kaynak : Karakartal.com

Bu sezona kadar son 7 sezonda Süper Lig'de Beşiktaş’ın ilk golleri hep yabancı oyuncularından gelmişti. Geçen sezon ilk golü Hugo Almeida İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a karşı atarken, 2011-12 sezonda da ilk golü Almeida deplasmanda Eskişehirspor'a karşı atmıştı.
2010-11 sezonunda ilk golü Bobo deplasmanda Bucaspor'a, 2009-10 sezonunda ilk golü Michael Fink deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a, 2008-09 sezonunda ilk golü Delgado deplasmanda Medical Park Antalyaspor'a, 2007-08 sezonunda ilk golü Bobo Konyaspor'a, 2006-07 sezonunda ilk golü Bobo Gaziantepspor'a (2.haftada) atmıştı.
Beşiktaş takımında yerli oyunculardan sezonun ilk golünü en son 2005-06 sezonunda Sergen Yalçın, deplasmanda 1-1 biten Erciyesspor maçında kaydetmişti.

En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Arda Güler'in asisti, Real Madrid'i finale taşıdı!

Bayer Leverkusen, 3. Lig ekibine elendi!

PSG, Fransa Kupası'nda sürprize izin vermedi

Vitor Pereira için ayrılık çanları çalıyor!

Lazio - Torino maçında kazanan yok!

Manchester City'ye Erling Haaland'dan kötü haber!

Leroy Sane'den Bayern Münih için indirim!

Manchester United Hakan Çalhanoğlu'nun peşinde!

Bayern Münih'te Mario Gomez planı!

Juventus'ta Kenan Yıldız kararı!

Raphinha'dan Flick itirafı!
En çok yorumlanan haberler