
Bayern Münih'in Fransız ekibi Monaco'ya kiraladığı Alexander Nübel'in Manuel Neuer'in sakatlanması sonrası geri çağrılması gündeme gelmişti. Başarı file bekçisi Nübel bu iddialar sonrası açıklamalarda bulundu.
Başarılı kaleci yaptığı açıklamada, "Bayern'e geri dönmem pek mantıklı değil. Neuer'in sakatlığının ne kadar ciddi olduğunu bilmiyorum. Ama en kısa sürede formasına kavuşacağını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.
Monaco'da mutlu olduğunu söyleyen Nübel, "Burada çok mutluyum. Önümüzde çok fazla maç var. Pratik oyunun ne kadar önemli olduğunu anladım." açıklamasını yaptı.
Başarılı file bekçisi son olarak, "Son söz Monaco'da. Burada bir sözleşmem var. Öncelikle ne istediklerini netleştirmeleri gerekiyor. Bence çok zor olacak. Burada kendimi iyi hissediyorum. Ben onlara onlar da bana güveniyor. Bu yüzden mutluyum." ifadelerini kullandı.
26 yaşındaki kaleci, 1 Temmuz 2021 yılında 2 yıllığına Bayern Münih'ten Monaco'ya kiralanmıştı. Nübel'in kiralık sözleşmesi Haziran 2023'te sona erecek.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Spor dünyasında 2024'ün en iyilerine Laureus ödülleri verildi

Nottingham Forest, deplasmanda Tottenham'ı üzdü!

Leeds United ve Burnley, Premier Lig'e yükseldi

Hull City, geriden gelerek kazandı!

Hansi Flick'ten Lewandowski açıklaması!

Jonathan Tah, 10 yıl sonra veda ediyor!

Premier Lig'de Liverpool, şampiyonluğa bir adım uzaklıkta

Serie A'da maçlar ertelendi!

Lyon, deplasmanda ağır yaralı!

Real Madrid, Bilbao maçında 90+3'te galibiyeti aldı!
