
Beşiktaş İkinci Başkanı Engin Baltacı'nın Kulüpler Birliği Toplantısı'ndan yaşanan tartışma nedeniyle erken ayrıldığı öğrenildi.
Toplantıda söz alan Beşiktaş İkinci Başkanı Engin Baltacı'nın, TFF Başkanlık seçimlerinde yeniden aday olan Mehmet Büyükekşi'ye yönelik 'Sizi istemiyoruz' sözleri kullandığı belirtildi. Baltacı'nın "Biz sizi istemiyoruz çünkü Beşiktaş'a saygısızlık ve adaletsizlik yapıyorsunuz, adil değilsiniz. Siz taraflısınız, size güvenmiyoruz ve istemiyoruz" sözlerini kullandığı kaydedildi.
Büyükekşi'nin ise "Sizin desteğinize ihtiyacım yok" şeklindeki karşılığı sonrası ise Baltacı'nın toplantıyı terk ettiği ortaya çıktı.
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi de geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Büyükekşi'yi seçimlerde desteklemeyeceklerini açıklamıştı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Ajax'ın serisi 14 maç sonra sona erdi!

De Bruyne: "Hala bu seviyede oynayabilirim"

Xabi Alonso'ya karşılık Arda Güler!

Real Madrid taraftarı, Arda'yı bırakamıyor!

Marsilya'dan sahasında rahat galibiyet!

Başkanın hayali: Carlo Ancelotti!

Napoli'ye 3 puanı McTominay getirdi!

Şampiyon PSG, 3 puana doymuyor!

Barcelona'dan inanılmaz son: 4-3!

Manchester City, 84'ten sonra açıldı!
