Jackson Muleka, Beşiktaş'ı ipten aldı
Son oynanan Antalyaspor maçında oyuna sonradan giren ve galibiyeti getiren Jackson Muleka, Beşiktaş'ı ipten aldı.
Kaynak : Milliyet

Fotoğraf : AA
Türkiye Kupası'nda Antalyaspor karşısında oldukça zorlanan Beşiktaş turu, oyuna sonradan giren Jackson Muleka sayesinde elde etti.
Kartal'ın yenik olduğu dakikalarda devreye giren golcü 71 ve 88. dakikalarda attığı gollerle hem Beşiktaş'ı kurtardı hem de teknik direktör Fernando Santos ve yönetime gelecek eleştirileri ortadan kaldırdı.
SANTRFORDA ÇOK ETKİLİ
Bu sezon ligde oynadığı 21 maçta sadece iki golü bulunan Demokratik Kongolu santrfor attığı golleri hep santrfor bölgesinde kaydetti.
Sağ ve sol kanatta da forma bulan Muleka, kariyerinde ise santrforda oynadığı 83 müsabakada 36 gol çıkardı, 9 asist yaptı.
Sağ açık bölgesinde 26 karşılaşmada 9 gol atan Muleka, solda ise 29 maçta 2 gollük katkı sağlayabildi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Barcelona, Kounde ile nikah tazelemeye yakın!

Edoardo Bove: "Kalp pili nedeniyle yurtdışında oynayabilirim"

İspanya'da gündem Arda Güler!

Kylian Mbappe: "Bunlar sır değil, bilmenize gerek yok"

Virgil Van Dijk: "Bunu kimse beklemiyordu"

Marcus Thuram, milli takım kadrosundan çıkartıldı!

Van Dijk'tan sözleşme açıklaması

Benjamin Dominguez'den Messi itirafı

Dele-Bashiru, Lazio'dan Hatayspor'a 'kalıcı' transfer oldu!

Manchester United'dan Raphinha'ya 70 milyon euro!

İşte Tottenham'da öne çıkan adaylar!
En çok yorumlanan haberler