
Dünya Kupası G Grubu 1. hafta maçında İsviçre, Kamerun ile karşı karşıya geldi.
Al Janoub Stadı'nda oynanan maçı İsviçre 1-0 kazandı. İsviçre'ye galibiyeti getiren golü 48. dakikada Breel Donald Embolo kaydetti.
Kamerun asıllı İsviçreli Breel Embolo, attığı gol sonrası sevinmedi.
HARIS SEFEROVIC VE N'KOUDOU DA OYNADI!
Galatasaray'ın İsviçreli yıldızı Haris Seferovic, 72. dakikada Embolo'nun yerine oyuna dahil oldu. Beşiktaş'ın Kamerunlu yıldızı Kevin N'Koudou ise 74. dakikada Ekambi'nin yerine oyuna girdi. İki oyuncu da maçta istenen etkiyi yaratamadı.
Bir dönem Beşiktaş forması giyen Kamerunlu yıldız Vincent Aboubakar da maça yedek başladı ve 74. dakikada Bayern Münihli yıldız Choupo Moting'in yerine oyuna girdi.
İsviçre'nin Türk teknik adamı Murat Yakın, kenarda sık sık oyuncularına uyarılarda bulundu.
Bu sonuçla birlikte İsviçre, grubunda 3 puanla zirveye yerleşti. Kamerun son sırada kaldı. Grubun diğer maçında perşembe günü saat 22.00'de Brezilya ile Sirbistan karşı karşıya gelecek.
İsviçre gruptaki bir sonraki maçını Brezilya ile oynayacak. Kamerun ise Sırbistan ile karşı karşıya gelecek.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Chelsea, Geovany Quenda'yı kadrosuna katıyor!

Guardiola'dan Capello'ya cevap!

Carlo Ancelotti'den fikstür tepkisi!

Manchester United'da 10 veda planı!

Real Sociedad'dan Arda Güler hamlesi!

Bayern Münih'e Min Jae'den kötü haber

Thibaut Courtois, milli takıma geri döndü!

Bayern Münih ve Arsenal, Williams'ı istiyor!

Liverpool'da 100 milyon euro'luk Dembele planı!

Manchester City'de veda ve transfer planı!
