Bu haberi yazdır
Hentbolda acı kayıp: Serdar Seymen
Nilüfer Belediyespor ile Spor Toto arasında oynanan Erkekler Süper Lig maçının devre arasında kalp krizi geçiren Spor Toto Erkek Hentbol Takımı Başantrenörü ve eski milli takım antrenörü Serdar Seymen yaşamını yitirdi.  
Kaynak : Anadolu Ajansı
Hentbolda acı kayıp: Serdar Seymen
Fotoğraf : AA

Nilüfer Belediyespor ile Spor Toto arasında oynanan Erkekler Süper Lig maçının devre arasında kalp krizi geçiren Spor Toto Erkek Hentbol Takımı Başantrenörü ve eski milli takım antrenörü Serdar Seymen yaşamını yitirdi.

Türkiye Hentbol Federasyonundan yapılan açıklamada, Nilüfer Belediyespor ile Spor Toto arasında oynanan Erkekler Süper Lig maçının devre arasında kalp krizi geçiren 1969 doğlumlu Seymen, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Nilüfer Belediyespor ile Spor Toto arasında oynanan Erkekler Süper Lig maçının devre arasında kalp krizi geçiren Serdar Seymen, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yıllarca milli formayla ülkemize hizmet etmiş, milli takım kategorilerinde de antrenörlük yapmış olan Seymen, Sarp Seymen'in babası, eski milli hentbolcu ve antrenör Sevgi Seymen'in de eşiydi. Serdar Seymen'e Allah'tan rahmet, ailesi, sevenleri ve hentbol camiasına baş sağlığı diliyoruz."

Serdar Seymen'e Allah'tan rahmet, ailesi, sevenleri ve hentbol camiasına baş sağlığı diliyoruz. Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler