Bu haberi yazdır
Gabriel Paulista: "Sakat değilim, hoca çıkardı"
Beşiktaş'ta 19 maç sonra formasına kavuşan Gabriel Paulista, Konyaspor mağlubiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.  
Kaynak : Sporx.com
Gabriel Paulista: Sakat değilim, hoca çıkardı
Geçen hafta 10 kişi kalan Gaziantep FK'ya Dolmabahçe'de kaybeden Beşiktaş, bu kez 9 kişi kalan Konyaspor'a 1-0 yenildi. 

Mücadelenin ardından, sakatlığı nedeniyle 19 maç sonra formasına kavuşan Beşiktaşlı savunmacı Gabriel Paulista, açıklamalar yaptı. 

"SAKAT DEĞİLİM, HOCA ÇIKARDI"

Sakat olmadığını söyleyen Paulista, "Sakat değilim, hocamızın kararı nedeniyle oyundan çıktım. Futboldan anlamayanlar bir şeyler söylüyor ama ben sakat değilim." dedi.

"ÇOK KÖTÜ KAYBETTİK"

Mücadeleyi değerlendiren Brezilyalı futbolcu, "Zor bir maç oldu, daha çok karakter koymamız lazımdı. Çalıştıklarımızı ve planladıklarımızı yapamadık. Gol yedik, sonra geri dönüş sağlayamadık. İstediklerimizi yapamadık ve çok kötü kaybettik." ifadelerini kullandı.

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler