
Real Madrid'in 60 milyon euroya transfer ettiği öne sürülen genç oyuncu Endrick, açıklamalarda bulundu.
16 yaşındaki yetenek yaptığı açıklamada, "Çok mutluyum. Ayaklarım yere basmıyor ama henüz bir şey kazanmadım. Şu an bu transferin gerçekleştiği için şükrediyorum. 2024'te Real Madrid'e gittiğimde iyi sezonlar geçirmeyi umuyorum. Şu anda Palmeiras'tayım. Onları uzaktan destekleyeceğim." dedi.
Real Madrid'i seçerek doğru bir karar verdiğini söyleyen genç oyuncu, "Real Madrid dünyanın en büyük takımıdır. Vinicius bana birçok mesajı gönderdi. İdolüm Cristiano Ronaldo Real'de oynadı. Bunlar Real Madrid'i seçmemde büyük etken oldu. Doğru olanı yaptığımı düşünüyorum." ifadelerini kullandı.
Real Madrid, uzun süredir gündemde olan Palmeiras'tan 16 yaşındaki Endrick'in transferini geçtiğimiz günlerde açıkladı.
Öte yandan Real Madrid, Brezilyalı genç yetenek ile 3 yıllık sözleşme imzaladı ve kontratta 3 yıllık da uzatma maddesi bulunuyor. İspanyol devi bu transfer için 60 milyon euro bonservis ve 12 milyon euro vergilerle birlikte toplamda 72 milyon euro ödeyeceği öne sürüldü.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Hull City, geriden gelerek kazandı!

Hansi Flick'ten Lewandowski açıklaması!

Jonathan Tah, 10 yıl sonra veda ediyor!

Premier Lig'de Liverpool, şampiyonluğa bir adım uzaklıkta

Serie A'da maçlar ertelendi!

Lyon, deplasmanda ağır yaralı!

Real Madrid, Bilbao maçında 90+3'te galibiyeti aldı!

Bayer Leverkusen'e St. Pauli çelmesi!

Inter'e 90+4'te büyük şok

Borussia Dortmund, ligde yükselişe geçti!
