
Teknik Direktörümüz Samet Aybaba'nın yönetiminde yapılan antrenmanda dinlenme ve kondisyon çalışması yapan ekibimiz, ısınma koşularıyla idmana başladı. Daha sonra gruplara ayrılan takımımız, 5'e 2 pas çalışması ve ayak tenisi oynadı. Değişmeli yapılan çalışmalar sonrasında yapılan koşu çalışmasıyla antrenman tamamlandı.
Basına kapalı olan ve 1.5 saat süren çalışmaya, tedavilerine devam edilen İsmail Köybaşı, Uğur Boral, Fernandes, Ersan Gülüm ve milli takımda olan Muhammed Demirci katılmadı. Veli Kavlak ve Almeida özel program dahilinde koşu çalışması yaparken, Dentinho ise takımla birlikte çalıştı.
Siyah-beyazlılarımız, çalışmalarını yarın saat 14.00'da Pendikspor ile yapacağı hazırlık maçıyla sürdürecek. Karşılaşma BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde oynanacak ve basına kapalı olacak
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Liverpool, dev maçta PSG'yi yıktı!

Paulo Fonseca'ya tarihi ceza!

Inter, Hollanda'da golcüleriyle avantajı aldı!

PSG'den Joshua Kimmich'e teklif!

Arda Güler'e Almanya'dan iki talip birden!

Roma'da korkulan olmadı: Zeki Çelik

Angelino: "Hedefim İspanya"

Hull City, evinde 2 golle güldü!

Jonathan David, Lille'den ayrılmaya hazırlanıyor

Milan'dan Theo Hernandez ve Rafael Leao kararı!
