
Spor Toto Süper Lig'de yeni sezon öncesi kadrosuna bir stoper transferi daha yapmayı planlayan Beşiktaşımız ile ilgili iddialar devam ediyor. Siyah-beyazlılarımızın La Liga ekibi Getafe'de forma giyen 30 yaşındaki savunmacı Djene Dakonam Ortega'yı istediği öne sürüldü.
TÜRKİYE'DEN 3 KULÜP İSTİYOR
İspanyol basınında yer alan haberlere göre; kulübü Getafe ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan futbolcuya Süper Lig'den Trabzonspor ve Antalyaspor'un da talip olduğu ifade edildi.
Hatırlanacağı üzere Getafe, futbolcuyu 2.5 milyon euro karşılığında transfer etmişti. Sözleşmesi 2023'te sona erecek olan futbolcunun Transfermarkt verilerine göre değeri 10 milyon euro civarında.
GEÇEN SEZONKİ PERFORMANSI
2017-18 sezonundan beri Getafe'de oynayan futbolcu geçen sezon 35 maçta 3117 dakika süre aldı ve 1 asist üretti. Getafe formasıyla ligde ilk ve tek golünü 2017-18 sezonunda atan futbolcu, Belçika'da Sint-Truiden takımında da oynamıştı.
DJENE NASIL BİR OYUNCU?
1.78 boyunda olan Djene, stoper pozisyonu dışında sağ bek ve sol bekte de oynayabiliyor. Pas tekniği ve yerinde müdahaleleriyle bilinen Djene, oyunu iyi okuma konusunda da yüksek bir beceriye sahip.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Tottenham'da kesin veda kararı: Ange Postecoglou

Manchester City'nin 75 milyon euro'luk kaleci hedefi

Avrupa'da transferin yeni gözdesi: Moise Kean!

Fiorentina'dan Müller hamlesi!

Ancelotti'den geleceğine dair net açıklama!

Spor dünyasında 2024'ün en iyilerine Laureus ödülleri verildi

Nottingham Forest, deplasmanda Tottenham'ı üzdü!

Leeds United ve Burnley, Premier Lig'e yükseldi

Hull City, geriden gelerek kazandı!

Hansi Flick'ten Lewandowski açıklaması!
