Beşiktaş'ta kritik viraj!
Süper Lig ve Avrupa Ligi'nde yoluna devam eden Beşiktaş'ı kritik bir viraj bekliyor. Milli ara sonrası önce sahasında Konyaspor'u ağırlayacak Kartal, daha sonra Avrupa Ligi'nde Lyon deplasmanına gidecek hemen ardından Süper Lig'de Galatasaray derbisine çıkacak.
Kaynak : Fanatik

Fotoğraf : AA
Beşiktaş'ın iki kulvardaki hedefini doğrudan etkileyecek bu maçlar büyük önem taşıyor. Hollandalı teknik adam, bu 3 maçlık periyodu 9 puanla geçerek lig yarışında zirveye çıkmayı ve Avrupa'da da temiz bir sayfa açmayı hedefliyor.
Tam 1 ay İstanbul'dan çıkmayacak
Kara Kartal, 24 Ekim'deki Lyon deplasmanından sonra tam 1 ay İstanbul'dan çıkmayacak. 24 Kasım'daki Maccabi Tel Aviv maçı İstanbul'da olursa bu kez Kartal, en az 1 Aralık'a kadar hiç şehir dışına gitmeyecek. Aralık ayı başında Hatayspor'la Mersin'deki maç ilk seyahat olacak.
Mert Günok'ta gecikme yok!
Sakatlığı nedeniyle A Milli Takım kadrosundan çıkarılan Mert Günok'tan Beşiktaş'a iyi haber geldi. Mert Günok, milli aranın ardından oynanacak Konyaspor maçında yeniden eldivenlerini giyebilecek. Mert Günok bu sezon 11 maça çıktı. 35 yaşındaki eldiven bu karşılaşmalarda 13 gol yerken, 4 kez de kalesini gole kapadı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Chelsea, Geovany Quenda'yı kadrosuna katıyor!

Guardiola'dan Capello'ya cevap!

Carlo Ancelotti'den fikstür tepkisi!

Manchester United'da 10 veda planı!

Real Sociedad'dan Arda Güler hamlesi!

Bayern Münih'e Min Jae'den kötü haber

Thibaut Courtois, milli takıma geri döndü!

Bayern Münih ve Arsenal, Williams'ı istiyor!

Liverpool'da 100 milyon euro'luk Dembele planı!

Manchester City'de veda ve transfer planı!

Barcelona, Martinez ile sözleşme uzattı
En çok yorumlanan haberler