
Beşiktaş'ta RAMS Başakşehir maçı öncesi savunmada sıkıntı var.
Siyah beyazlılarda, Tayyip Talha Sanuç kırmızı kart cezalısı durumundayken Emirhan Topçu adalesinden sakatlık yaşadı. Necip Uysal henüz hazır değilken, Bakhtiyor Zaynutdinov ve Felix Uduokhai ise sakatlıklarından dolayı dönmeleri uzun sürecek.
Beşiktaş'ta bu bölgede elde kalan tek sağlıklı oyuncu Gabriel Paulista. Ole Gunnar Solskjaer, zorlu karşılaşma öncesinde iki denemede bulunuyor. İlki 3'lü savunma ve çift ön liberolu sistem. Bu doğrultuda Masuaku sol stoper, Paulista merkez ve Svensson sağ stoper olarak denendi.
PERFORMANSA GÖRE NETLEŞECEK
Diğer seçenek ise Onur Bulut'un sağ stoperde Paulista'nın yanına geçmesi üzerine oldu. Ancak Svensson'un sakatlığında bile Onur'a asıl bölgesi sağ bekte görev verilmeyerek Tayyip Talha oynatılmıştı.
Norveçli hocanın öncelikli planlarında Onur olmasa da şartlar bu seçeneği zorunlu kılabilir. Antrenmanda öncelikle 3'lü savunmaya yoğunlaşan teknik heyet, alacağı performans geri dönüşüne göre son kararını netleştirecek.

Bayern Münih'e Goretzka'dan kötü haber!

Xabi Alonso için 20 milyon euro!

Ferdi Kadıoğlu'ndan müjdeli haber!

Zeki Çelik, Fulham yolunda!

Tarihi maçta Manchester United, Lyon'u yıkarak yarı finale yükseldi!

Chelsea, Legia'ya yenilse de turu geçti!

Athletic Bilbao, Rangers'ı 2 golle eledi!

Milan, Kyle Walker'ın tapusunu istiyor!

Al Nassr'dan Caicedo için 116 milyon euro!

Liverpool'da Virgil van Dijk ile imza!
