Bu haberi yazdır
Beşiktaş, Samsun'da penaltı kazandı
Süper Lig'in 13. haftasında oynanan Samsunspor-Beşiktaş maçının 14. dakikasında Beşiktaş, penaltı atışı sonrası golü buldu.  
Kaynak : Karakartal.com
Beşiktaş, Samsun'da penaltı kazandı

Süper Lig'in 13. haftasında oynanan Samsunspor-Beşiktaş maçında Beşiktaş, maçın ilk bölümünde penaltı kazandı.

Sağ kanattan topu sürüklemek isteyen Valentin Rosier, ceza alanına girdi ve Soner Gönül'ün yaptığı müdahale ile yerde kaldı. Pozisyonu yakın mesafeden gören hakem Abdulkadir Bitigen, tereddütsüz şekilde penaltı noktasını gösterdi.

Samsunsporlu oyuncuların yoğun itirazına rağmen VAR ile de görüşen Bitigen, kararından dönmedi ve penaltı atışının yapılmasını istedi.

17. dakikada kullanılan penaltıda Cenk Tosun'un vuruşunu kaleci Okan Kocuk kurtarırken, seken topta Cenk Tosun topu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler