Beşiktaş'ın gizli kaptanı: Gabriel Paulista
Beşiktaş'ta takım liderliği görevini Gabriel Paulista üstlendi. 33 yaşındaki tecrübeli stoper, sahada adeta "gizli kaptan" gibi hareket ederken, performansıyla hem takım arkadaşlarına hem de teknik direktör van Bronckhorst'a güven veriyor.

Siyah-beyazlılar, bu sezon yapılan transferlerle bu problemi ortadan kaldırmış görünüyor. Takımın hem lideri, hem ağabeyi hem de Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst'un saha içindeki temsilcisi Gabriel Paulista oldu.
İspanya La Liga'da 11 yıl geçiren, Atletico Madrid gibi üst düzey bir takımda büyük tecrübe edinen 33 yaşındaki Brezilyalı stoper adeta 'gizli kaptan' gibi... Paulista'nın çalışma temposu ve azmi ile profesyonelliği, takımdaki tüm futbolculara örnek oluyor. Van Bronckhorst da bu durumdan memnun.
PERFORMANSI
Bu sezon Beşiktaş formasıyla 6 maça çıkan Paulista'nın 1 gol 1 asisti bulunuyor.Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Chelsea, Geovany Quenda'yı kadrosuna katıyor!

Guardiola'dan Capello'ya cevap!

Carlo Ancelotti'den fikstür tepkisi!

Manchester United'da 10 veda planı!

Real Sociedad'dan Arda Güler hamlesi!

Bayern Münih'e Min Jae'den kötü haber

Thibaut Courtois, milli takıma geri döndü!

Bayern Münih ve Arsenal, Williams'ı istiyor!

Liverpool'da 100 milyon euro'luk Dembele planı!

Manchester City'de veda ve transfer planı!

Barcelona, Martinez ile sözleşme uzattı
En çok yorumlanan haberler