
Yaşadığı mali sıkıntıları, “FEDA” hareketiyle aşmaya çalışan Beşiktaş Yönetimi, elini taşın altına sokmaya devam ediyor.
Son olarak 32
milyon dolarlık yeni bir kredi için bankalar konsorsiyumu ile uzlaşma sağlayan siyah-beyazlı yönetimin, camianın gücünü kullanarak bu krediyi aldığı
belirlendi.
Konsorsiyumda Şekerbank ile birlikte yer alan Denizbank’ın, Rus Sberbank’a satılmasının ardından kredi konusunda Rusları bir
türlü ikna edemeyen siyah-beyazlılarda, İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi ile Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran her iki bankaya bazı sözler vererek kredi
alımını kolaylaştırdı. Çebi ve Kıran’ın yanı sıra Başkan Fikret Orman’a dışarıdan destek veren camianın ileri gelen ismi Muzaffer Nasıroğlu’nun da söz
konusu iki bankayla temasa geçerek, parasal ilişkileri geliştirme sözü verdiği ortaya çıktı.
Çebi: İsimler önemli değil
Çebi, Kıran ve Nasıroğlu haricinde Beşiktaş kongre üyesi birkaç işadamının da, Şekerbank ve Denizbank’ta yüksek meblağda hesaplar açılması yönünde garanti vermelerinin ardından, krediye kavuşacak olan yönetim ilk etapta futbolcu alacaklarını ödeyecek.
İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, krediyle ilgili Milliyet’e yaptığı açıklamada, Beşiktaş’ın sorunlarını çözebilmek için çaba harcadıklarını söyledi. Siyah-beyazlı yönetici, “Kredi alımında emek sarfeden isimler önemli değil. Önemli olan isim Beşiktaş’tır. Hiç kimsenin kefaleti de Beşiktaş’ın kefaletinden üstün olamaz. Herkes kendi çapında fedakârlıklarda bulunuyor. Bankalara sözler verirken Beşiktaş ismi altında bir takım sözler veriyoruz” dedi.
Bu arada krediye onay
veren Denizbank-Şekerbank ortaklığı, ödemelerin düzenli yapılması durumunda Beşiktaş’a yeni kredi imkanları sağlayacağı ifade edildi.

Lazio - Udinese maçında kazanan yok!

Inzaghi'den Hakan Çalhanoğlu'na övgü!

Bayer Leverkusen'i yıkan haber!

Roma'ya Zeki Çelik'ten kötü haber!

Roma, 22. saniyede attı ve kazandı

Frankfurt, puanı 90+5'te kaçırdı!

Ajax'tan üst üste 10. galibiyet!

Barcelona'nın Raphinha planı!

Enrique'den Liverpool mesajı!

Muhammed Salah yine tarihe geçti!
