
Veli Kavlak, Cenk Gönen, Ersan Adem Gülüm, Atınç Nukan ve Mustafa Pektemek ile olan sözleşmesini uzatan Beşiktaş'tan bir hamle daha geldi.
Slaven Bilic'in ısrarlı bir şekilde takımda tutulmasını istediği Atiba için bir kez daha harekete geçen siyah-beyazlı yönetim, Kanadalı oyuncunun menajerini önümüzdeki hafta İstanbul'a çağırdı.
Atiba'nın menajeri ile önümüzdeki hafta bir görüşme gerçekleştirecek olan siyah-beyazlı yönetim, talep edilen sözleşme şartlarını bir kez daha masaya yatıracak.
Daha önce yapılan görüşmelerde Atiba'nın menajeri tarafından sunulan 2+1 yıllık sözleşme ve yıllık 1.8 milyon avro ücreti kabul etmeyen Beşiktaş, yeni teklif olarak 1+1 yıllık sözleşme ve yıllık 1.4 milyon avroluk bir paket sunacak.
Atiba'nın menajeri ile imza parasını ortadan kaldırma konusunda el sıkışan siyah-beyazlı yönetimin, önümüzdeki hafta içerisinde Kanadalı oyuncu ile sözleşmesini uzatacak ve olası transfer dedikodularına nokta koyacak.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Spor dünyasında 2024'ün en iyilerine Laureus ödülleri verildi

Nottingham Forest, deplasmanda Tottenham'ı üzdü!

Leeds United ve Burnley, Premier Lig'e yükseldi

Hull City, geriden gelerek kazandı!

Hansi Flick'ten Lewandowski açıklaması!

Jonathan Tah, 10 yıl sonra veda ediyor!

Premier Lig'de Liverpool, şampiyonluğa bir adım uzaklıkta

Serie A'da maçlar ertelendi!

Lyon, deplasmanda ağır yaralı!

Real Madrid, Bilbao maçında 90+3'te galibiyeti aldı!
