
Beşiktaş'ın Kanadalı orta saha oyuncusu Atiba Hutchinson, Medicana Sivasspor deplasmanında kazandıkları galibiyet sonrasında konuştu.
İTİRAF! "ASLINDA KONTROL ETMEK İSTEDİM"
Necip Uysal'ın pası sonrasında gol atmasını yorumlayan Atiba Hutchinson, "Topu aslında kontrol etmek istedim ama ayağımın ucuna dokundu ve ağlara gitti. Bazen goller güzel olmaz ama önemli olan topun ağlarla buluşması" dedi.
Kötü oynamaları hakkında konuşan Atiba, "Maçın başında rakım farkından dolayı nefes almaktan şikayet ettik. Kötü oynayıp kazanmayı, iyi oynayıp puan kaybetmeye tercih ederiz. Sonuç olarak kazandık ve yolumuza devam ediyoruz" diye konuştu.
DERBİ SORUSUNA CEVABI...
Fenerbahçe-Galatasaray derbisi hakkında da konuşan Atiba, "Rakiplerimizin oynayacağı maç bizim için önemli değil. Biz şimdi önümüzdeki hafataya bakacağız. İki rakip arasındaki maçlar her zaman zor olur" açıklamasını yaptı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bologna, Empoli deplasmanında final için avantajı kaptı

Wolverhampton'dan üst üste 2. galibiyet

Nottingham Forest, MANU'yu tek golle yıktı!

Arda Güler'in asisti, Real Madrid'i finale taşıdı!

Bayer Leverkusen, 3. Lig ekibine elendi!

PSG, Fransa Kupası'nda sürprize izin vermedi

Vitor Pereira için ayrılık çanları çalıyor!

Lazio - Torino maçında kazanan yok!

Manchester City'ye Erling Haaland'dan kötü haber!

Leroy Sane'den Bayern Münih için indirim!
