Amir, beklediği süreleri alamadı
Beşiktaş'ın ara transfer döneminde Çaykur Rizespor'daki kiralık anlaşmasını iptal ederek takıma geri çağırdığı Amir Hadziahmetovic'e fazla şans vermedi.
Kaynak : Takvim

Fotoğraf : AA
Beşiktaş'ın ara transferde Rize'den kiralık anlaşmasını iptal ederek takıma geri çağırdığı Amir Hadziahmetovic ligde sadece 4 maçta 95 dakika süre alabildi.
Beşiktaş sezon başında Boşnak futbolcusu Amir Hadziahmetovic'i Rizespor'a kiralamıştı.
Ancak ara transfer döneminde Al Musrati ve Cher Ndour'un takımdan ayrılması sonrası orta sahada sayısal olarak eksilen Siyah-Beyazlılar, tecrübeli oyuncunun Rize ile olan kiralık sözleşmesini feshetmiş ve Amir şubat ayında takıma dönmüştü.
Ancak Norveçli teknik adam Ole Gunnar Solskjaer, 28 yaşındaki oyuncuya ligde sadece 4 maçta şans verdi. Trabzonspor, Eyüp, Kayseri ve Gaziantep FK maçlarında toplamda 95 süre alan Amir, kupada ise 2 maçta 110 dakika şans bulabildi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

West Ham'da 10 futbolcuyla ayrılık kararı!

Bayern Münih'te Leroy Sane gelişmesi

Virgil Van Dijk'tan sözleşme açıklaması!

Guardiola'dan Foden'ın annesine edilen küfürlere tepki!

Dortmund'a Schlotterbeck'ten kötü haber!

Kylian Mbappe ile A'dan Z'ye

Ajax, Nac Breda engelini 3 golle aştı

Eljif Elmas'ın golü Torino'ya yetmedi

Liverpool'dan ligde ikinci mağlubiyet!

Brentford ile Chelsea arasındaki maçta gol sesi çıkmadı!

Empoli-Cagliari maçında gol yok!
En çok yorumlanan haberler