Alkışlanacak hareket
Beşiktaş'ta bir önceki yönetimde görev alan eski yönetici Levent Erdoğan Akhisar Devlet Hastanesi'ne dört adet buzdolabı bağışladı.
Kaynak : DHA

Manisa'da bugün oynanacak Akhisar Belediyespor-Beşiktaş maçı öncesi Akhisar Beşiktaşlılar Derneği'nin düzenlediği Sporda Dostluk Gecesi'ne katılan Beşiktaş'ın eski asbaşkanlarından Levent Erdoğan, Akhisar Devlet Hastanesi'ne 4 buzdolabı bağışladı.
Hastaneye gelişte Başhekim Dr.Erol Karaca tarafından karşılanan Levent Erdoğan, buzdolaplarının tesliminde her şeyi devletten beklememek gerektiğini, özellikle sağlık ve eğitimde vatandaşların da sorumluluk alması gerektiğini vurguladı.
Levet Erdoğan ve Akhisar Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Dr.Emin Halaza, Başhekim Karaca'ya isminin yazılı olduğu bir Beşiktaş forması da armağan etti.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınİlgili Haberler
Derbi mesaisi (Basketbol)
İstikamet Kasımpaşa (Futbol)
Okul sözü (Futbol)
Kartal'da gündem divan (Futbol)
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Hummels: "Kariyerimin en büyük hatası"

Dean Huijsen: "Real Madrid gurur verici"

Mbappe'den Dembele yorumu!

İngiltere'de Palmer kadrodan çıkartıldı

Lewandowski: "Barcelona doğru kulüp"

Barcelona'dan Szczesny için sözleşme kararı

Yamal: "Hiçbir takımdan korkmuyoruz"

Arda Güler'in ayrılık düşüncesi yok!

Raul Asencio: "Real Madrid'de hedefim Şampiyonlar Ligi"

Del Piero'dan Juventus'a eleştiri!

Milan'da Kyle Walker için karar!
En çok yorumlanan haberler