
Akşam spor yazarı Alen Markaryan, Süper Lig'de oynanan Beşiktaş - Kayserispor karşılaşmasını köşesinde yorumladı.
İşte Alen Markaryan'ın o yazısı:
"PARAYI GOL ATANA VERİYORLAR"
"Ataklarımızda gözle görülür şekilde bir fiyaka var. Topun üzerinden atlamalar, içeri üçlü beşli kat etmeler, al verler baya yol almışız. Tabii bunların hepsine eyvallah da parayı gol atana veriyorlar"
"CHAMBERLAIN'İ İLK 11 DÜŞÜNMEMELİ"
"Solksjaer'in bundan böyle Chamberlain'i ilk 11 de düşünmemesi lazım. Rafa'nın attığı üç dripling Kabataş'a, verdiği iki pasta Gümüşsuyu'na gitti. Soyunma odasında acil difransiyeli düzeltmesi lazım."
"SOYUNMA ODASINDA GOLÜNÜ ANLATIYORDUR"
"Lakin bunun yanında kendini sahada oynaya oynaya düzelten biri var.Joao Mario. Hızlı gelişen Beşiktaş atağında tribünlerin "Ölümüne kartal, haydi bastır Kartal" seslerine kulak veren bu vatandaş, uzak köşeye enfes bıraktı. Hakem ilk yarı bitti dediğinde Mario, soyunma odasında attığı golü anlatıyordur zevkli zevkli... Kesin..."
"SOLSKJAER SİNYALİ ÇAKTI"
"Değişiklik yok. Orta sahanın iyice düştüğünü görüyoruz. Çok atak yedik hatta gol bile yedik de ofsayt imdada yetişti. Solskjaer de sinyali almış olacak ki Amir'i acil eylem planı olarak sahaya aldı. Arroyo'yu da yanında. Orta sahadan çok dörde üç, üçe üç yakaladık adamları ama koordine eksikliği ilk göze çarpanlardan."
"DEPLASMAN OTOBÜSLERİ KALE ÖNÜNE GELDİ"
"Tabii birde buna 80'den sonra top kayıpları dahil oldu. Son 5 dakikada tamamen çekildik artık. Bizim eski deplasman otobüsleri bile geldi kale önüne. Neyse çok taş attılar da indik otobüsten."
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Hansi Flick'ten Lewandowski açıklaması!

Jonathan Tah, 10 yıl sonra veda ediyor!

Premier Lig'de Liverpool, şampiyonluğa bir adım uzaklıkta

Serie A'da maçlar ertelendi!

Lyon, deplasmanda ağır yaralı!

Real Madrid, Bilbao maçında 90+3'te galibiyeti aldı!

Bayer Leverkusen'e St. Pauli çelmesi!

Inter'e 90+4'te büyük şok

Borussia Dortmund, ligde yükselişe geçti!

Liverpool'un şampiyonluğuna 1 kaldı
