
Beşiktaş'tan Al-Nasr'a transfer olan Vincent Aboubakar, Arap basınına açıklamalarda bulundu.
Beşiktaş ile sözleşme yenilemeyen Aboubakar, "Futbol kariyerimin en iyi dönemlerini Beşiktaş'ta yaşadım. İki kez Beşiktaş'ta zirveye çıktım ama Beşiktaş'ın sunduğu teklif benim için yeterli değildi. Durumlar bazen bir futbolcunun kontrolünden çıkabiliyor. Ayrıca, taraftarla aramdaki bağ da çok iyiydi." ifadelerini kullandı.
"BİRÇOK TEKLİF VARDI"
Kamerunlu oyuncu, "Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra bana birçok teklif geldi. Al-Nasr'a transfer olmayı seçtim. Bazen kendinize yeni bir meydan okuma ve yeni bir macera arıyorsunuz." sözleriyle konuşmasını noktaladı.
Ağustos 2016 - Haziran 2017 ve Eylül 2020 - Temmuz 2021 tarihleri arasıdna Beşiktaş'ta mücadele eden Vincent Aboubakar, Süper Lig kariyerinde çıktığı 53 maçta 27 gol atıp 9 asist yaptı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Spor dünyasında 2024'ün en iyilerine Laureus ödülleri verildi

Nottingham Forest, deplasmanda Tottenham'ı üzdü!

Leeds United ve Burnley, Premier Lig'e yükseldi

Hull City, geriden gelerek kazandı!

Hansi Flick'ten Lewandowski açıklaması!

Jonathan Tah, 10 yıl sonra veda ediyor!

Premier Lig'de Liverpool, şampiyonluğa bir adım uzaklıkta

Serie A'da maçlar ertelendi!

Lyon, deplasmanda ağır yaralı!

Real Madrid, Bilbao maçında 90+3'te galibiyeti aldı!
