"3 yıl daha Beşiktaş'tayım"
Üç günlüğüne memleketi Tokat'ın Niksar ilçesine bağlı Kapıağzı köyüne gelen Beşiktaşımızın futbolcusu Erkan Kaş, taraftarlarla buluştu.
Kaynak : Anadolu Ajansı

Beşiktaşımızın futbolcusu Erkan Kaş, Niksar Beşiktaşlılar Derneği'ni ziyaret
etti.
Üç günlüğüne memleketi Niksar ilçesine bağlı Kapıağzı köyüne gelen futbolcu, taraftarların daveti üzerine Niksar Beşiktaşlılar Derneğine ziyarette bulundu.
Dernek Başkanı İsmail Üzümcü, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Bir hemşerimizin taraftarı olduğumuz takımda top oynaması ve memletimizi temsil etmesi bize ayrı bir gurur veriyor. İnşallah önümüzdeki sezonda ilk 11'de yer alır" diye konuştu.
Erkan Kaş ise fırsat buldukça memleketine geldiğini söyledi. Kendisinin de koyu bir Beşiktaş taraftarı olduğunu ve 3 yıl daha Beşiktaş'ta oynacağını belirten Kaş, tüm taraftarlarından takımlarına her zaman destek olmalarını istedi.
İlgili Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Süper Lig'den Lazio'ya 'kalıcı' gitti: 5.5 milyon euro!

Barcelona'nın liderliği bırakma niyeti yok!

Barcelona'dan Atletico Madrid karşısında geri dönüş!

Inter, Atalanta'yı deplasmanda yıktı!

PSG derbiyi kazandı, fark 19'a çıktı

Bayer Leverkusen, 7 gollü maçta Schick ile güldü

Michy Batshuayi attı, Frankfurt kazandı!

Roma evinde tek golle güldü

Lyon, Le Havre'ye "bitti" demedi!

Fulham, Tottenham'ı iki golle yıktı!

Kimmich'ten PSG itirafı!
En çok yorumlanan haberler