Boyko fikrini değiştirdi
Denys Boyko, Beşiktaşımız'da fazla forma şansı bulamaması sebebiyle yeni sezonda başka bir takımla anlaşmak için harekete geçmişti. Şampiyonluk sonrası fikrini değiştirdi.
Kaynak : Fanatik

Ara transfer döneminde Beşiktaşımız'a Ukrayna ekibi Dnipro’dan kazandırılan Denys Boyko, Siyah-Beyazlılar’da fazla forma şansı bulamaması sebebiyle yeni sezonda başka bir takımla anlaşmak için harekete geçmişti.
Bu doğrultuda menajerine yetki veren tecrübeli eldiven Denys Boyko'nun, Beşiktaşımızın ligi şampiyon olarak tamamlaması ve gelecek sezon da Şampiyonlar Ligi’ne direkt olarak gidecek olmasını göz önünde bulundurarak yoluna Beşiktaş’la devam etmeye karar verdiği öğrenildi.
Denys Boyko, Beşiktaş formasıyla Süper Lig'de 2 maça çıktı ve 1 maçta kalesini gole kapatırken 1 maçta 2 gol yedi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Nottingham Forest, deplasmanda Tottenham'ı üzdü!

Leeds United ve Burnley, Premier Lig'e yükseldi

Hull City, geriden gelerek kazandı!

Hansi Flick'ten Lewandowski açıklaması!

Jonathan Tah, 10 yıl sonra veda ediyor!

Premier Lig'de Liverpool, şampiyonluğa bir adım uzaklıkta

Serie A'da maçlar ertelendi!

Lyon, deplasmanda ağır yaralı!

Real Madrid, Bilbao maçında 90+3'te galibiyeti aldı!

Bayer Leverkusen'e St. Pauli çelmesi!

Inter'e 90+4'te büyük şok
En çok yorumlanan haberler