Bu haberi yazdır
Berkant haber gönderdi
 
Berkant haber gönderdi
Sözleşme yenilemeye yanaşmayınca Teknik Direktör Fatih Terim tarafından Antalya'dan İstanbul'a gönderilen golcü futbolcu, hemen eski hocasıyla temasa geçti. Berkant, 'Kendimi gösterebileceğim bir takıma gitme istiyorum' dedi

G.Saray yönetiminin önerdiği rakamı kabul etmeyen Berkant da Lucescu kozunu oynamaya başladı. Fatih Terim, Diyarbakır maçı kadrosuna almayıp, Antalya kampından İstanbul'a gönderince genç futbolcu ayağının tozuyla Beşiktaş'ın kapısını çaldı.

Berkant, Lucescu'ya aracılarla haber gönderip, 'Beşiktaş'ta oynamak istiyorum. Bugüne kadar kendimi gösterme fırsatı bulamadım. Zaman zaman sakatlık, zaman zaman da kadroya giremediğim için oynayamadım. Futbolu çok özledim' dedi.

Ümit Karan da Galatasaray yönetiminin teklifini az bulunca Beşiktaş'a transfer olacağı şeklinde spekülasyonlar çıkmıştı. Beşiktaş'ın kadrosunda şu anda Galatasaray'da da bir dönem forma giyen Emre Aşık, Ahmet Yıldırım, Sergen ve Adrian Ilie yer alıyor.

Başkan Serdar Bilgili, katıldığı bir televizyon programında, 'G.Saray'da Beşiktaş'ta oynayacak kalitede futbolcu varsa alırız' diyerek Sarı-Kırmızılı takımdan ayrılan futbolculara kucak açabileceğini dile getirmişti.

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler