Bu haberi yazdır
Derbi yarıda kaldı
Beşiktaş ve Galatasaray arasında oynanan, Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Lig 2. hafta karşılaşması çıkan olaylar nedeniyle iptal edildi.  
Kaynak : DHA
Derbi yarıda kaldı
Fotoğraf : DHA
Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nin 2. haftasında Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanan karşılaşma çıkan olaylar nedeniyle tatil edildi.

Ahmet Cömert Spor Salonu'nda saat 14:00'te başlaması gereken mücadele, maç öncesi Beşiktaşlı taraftarların sahaya girmesi nedeniyle yaklaşık 20 dakika geç başladı. Daha sonra gerilim daha da tırmandı. Karşılıklı küfürleşmelerle geçen ilk periyodun ardından, ikinci periyodun bitimine 6 dakika kala olaylar büyüdü. Taraftar gruplarının birbirlerine ve sahaya attığı yabancı maddeler nedeniyle hakemler oyunu durdurdu. Olaylara biber gazı ile müdahale eden güvenlik kuvvetleri tribünleri boşalttı. Olaylar sırasında sporcuların tekerlekli sandalyeleri kırıldı. İki takım arasında yapılan protokol gereği konuk takım taratarının alınmaması gereken mücadelede salondaki yoğun gaz bulutu nedeniyle maçı anlatan Galatasaray TV spikerleri de zor anlar yaşadı.

Karşılaşma 31-26 Galatasaray üstünlüğüyle devam ederken tatil edildi.

Maçı izleyen bazı taraftarlar ve GS İnternet editörleri sosyal medyada paylaştıkları fotoğraflarla olayın tehlike boyutlarını ve gelinen noktadaki vehameti gözler önüne serdiler.









Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler