Zorunlu revizyon!

Kartal, Fortis Türkiye Kupası'ndaki Samsunspor galibiyetinden sonra, ligde de Gençlerbirliği'ni devirdi, ancak arka arkaya alınan bu başarıların sevinci yarım kaldı. Beşiktaş teknik heyeti, sakatlıklar ve kart cezalılılarından dolayı Diyarbakırspor karşılaşmasına nasıl bir kadro çıkaracağını kara kara düşünüyor.

Samsunspor maçında adalesinde yırtık tespit edilen ve en az üç hafta sahalardan uzak kalacak olan Cordoba'nın yanı sıra, Çağdaş ve Ali Tandoğan'ın cezalı olması, Teknik Direktör Tigana'nın zorunlu olarak revizyona gitmesine neden olacak.

Sakatlıktan yeni kurtulan Gökhan Zan'ın istenilen seviyede olmaması ise takım için ayrı bir dezavantaj olarak görünüyor. Bütün bu olumsuzluklara rağmen takımdaki orta saha oyuncuların çoğunun defans özelliklerinin bulunması, Fransız teknik adamın tesellisi oldu.
Tigana, defanstaki eksikliği İbrahim Üzülmez, Ali, Koray ve Mehmet gibi oyuncularla kapamayı düşünüyor. Samsunspor maçında kafasına darbe alan ve Gençlerbirliği karşılaşmasında riske edilmeyen İbrahim Toraman'ın iyileşmesi ise teknik heyete moral oldu.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları