"Zor maç oldu"

Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Sakaryaspor ile çok zor bir maç yaptıklarını ve galibiyetten dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Rıza Çalımbay, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, sahada zaman zaman istedikleri şeyleri yapamadıklarını ve özellikle son vuruşlarda başarılı olmadıklarını belirterek, "Ancak herşeye rağmen oyuncularımın mücadele ve arzusundan memnunum. Stresli maçlar oynuyoruz. Artık bu seriye devam etmeliyiz" diye konuştu.

Tüm maçların kendileri için bir final havasında geçtiğini anlatan Çalımbay, önlerinde 4 kritik maçları bulunduğunu hatırlatarak, "Önümüzde Galatasaray, Gençlerbirliği, Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor ve Trabzonspor maçları var. Bunları iyi bir şekilde sonuçlandırırsak, durumumuz çok daha iyi olacak" diye konuştu.

Attıkları 2. gol sonrasında çıkan olaylara da değinen Çalımbay, şunları söyledi: "İstenmeyen olaylar oldu, üzgünüm. Sahada gerginlik olabilir. Ancak bunun saha dışına taşınması bizi üzdü. Hakem orada çok iyi bir karar verdi. Bize olaylar yatıştıktan sonra döneceğini söyledi. Hem hakemi, hem de gözlemciyi tebrik ediyorum."

Sakaryaspor Teknik Sorumlusu Şaban Yıldırım ise Beşiktaş karşısında kazanmak istediklerini ve oyunun büyük bölümünde rakipten daha iyi oynadıklarını kaydederek, gol bölgelerinde etkili olamadıkları için maçı kaybettiklerini bildirdi.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları