Youla'ya kanca!

Beşiktaş startı Youla ile verdi. Gelecek yılın kadrosunu kurmak için çalışmalara başlayan Siyah-Beyazlı yönetim, G.Birliği’nin başarılı forveti için 5 milyon doları gözden çıkardı. Başkent ekibinde yıllık 250 bin dolara oynayan Gine’li starın da Kartal’a ‘Evet’ dediği öğrenildi.

Gençlerbirliği'nde yıllığı 150 bin dolara oynayan Youla ile Başkan İlhan Cavcav, 250 bin dolardan yeni sözleşme yaptı ve süresini de 2007’ye uzattı. Para konusunda huzursuz olan ve izinsiz olarak ülkesine giden Youla’yı Cavcav’ın 3-4 milyon $’a satmayı planladığı belirtildi.

Rıza Çalımbay ise bir yandan yurt içinde oyuncu arayışlarına devam ederken, bir yandan yabancı futbolcuları yakın takibe aldı. Tecrübeli teknik direktörün, önümüzdeki günlerde Romanya’ya giderek listede yer alan Rat ve Mitea’nın maçlarını izleyeceği de belirtildi.

Sinan Engin’in daha önce önerdiği Ribery’yi G.Saray’a kaptıran Kartal, bu kez aynı hataya düşmemek için işi sıkı tutuyor. Yardımcı antrenör Datcu’nun da Kocaeli kalecisi Ahmet’i izleyeceği de öğrenildi. Schalke’li Volkan Ünlü ile İspanyol Contra da Kartal’ın listesinde.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları