Yıldırım o yıl Beşiktaş'ı doğramıştı!

Derbi bitti, hakem Bülent Yıldırım'ın kararları hala konuşuluyor. Samet Aybaba, Beşiktaş'ta teknik direkttörlük yaptığı dönemde, Yıldırım'ın hatalı yönetimi nedeniyle kazanamadıkları derbi maçına vurgu yaptı.

 Galatasaray'ın Beşiktaş'ı 1-0 yendiği derbi maçın ardından bazı çevreler hakem Bülent Yıldırım'ın maç içinde hatalı kararlar verdiğini iddia etmişti.

Beşiktaş'ın efsane futbolcularından Samet Aybaba, 2012-13'te siyah-beyazlı takımı çalıştırdığı dönemde, aynı hakem nedeniyle kaybettiklerini ifade etti.

26 Ağustos 2012'de oynanan maçı "Tam bir faciaydı" diye nitelendiren Aybaba, şunları söyledi: "Ligin 2. haftası, kendi evimizde oynuyoruz ve 3-2 öndeyiz. 86. dakikada o dönem Galatasaray forması giyen Burak Yılmaz, ceza sahasının 1 metre dışında yerde kaldı."

"İTİRAZLARI DİNLEMEDİ!"

Aybaba konuşmasına şöyle devam etti, "Hakem Bülent Yıldırım, benim ce futbolcularımın tüm itirazlarına rağmen penaltı noktasını gösterdi. Evet belki ligin daha başıydı. Ama derbilerde alınan sonuçlar çok önemli. Sonraki haftalara da tesir ediyor. biz de o maçta hakem Bülent Yıldırım'ın verdiği haksız penaltı kararları nedeniyle büyük üzüntü yaşamıştık."

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları