Yeni transferler nasıl oynadı?

Beşiktaş'ımız hazırlık maçında dün Gaziantepspor'u 3-0 yendi. İşte yeni transferlerimizin performansları.

Beşiktaşımızın yeni transferlerin son durumunu görmek için Gaziantepspor ile yaptığı maçtan notlar aldık. Peki bu notlarda yeni transferlerimiz için neler yazdık? 

İşte transferlerimizin performansları;

TALISCA

1 gol ve 1 asist ile oynayan Talisca günün en çok öne çıkan ismiydi. Uzun boyunun avantajıyla kafa golü atan oyuncu, yüksek tekniği ve attığı paslarla göz doldurdu. Kaçırdığı penaltı ile performansına nazar değdirse de muhteşem sol ayağıyla yaptığı işler beğeni kazandı.

CANER ERKİN

40 yıllık Beşiktaşlı gibi oynadı. Acaba hazır mı değil mi, Adriano ile uyumlu oynayabilirler mi sorularını boşa çıkartan çok sağlam bir performans ortaya. Yaptığı etkili ortalar hanesine 2 asist olarak yazıldı. Sürekli hücumu düşündü ve taraftarın beğenisini kazandı.

VINCENT ABOUBAKAR

İlk maçında golle tanışan Aboubakar, yırtıcı ve mücadeleci yapısıyla dikkat çekti. Geriye gelerek aldığı toplar ile orta sahalarla pas bağlantısı kurması takımın ileride topu daha fazla tutmasını sağladı. Güçlü fiziğiyle rakip stoperleri çok yordu. İyi performansını güzel bir bitirici vuruş ile attığı gol ile süsledi.

ATINÇ NUKAN

Oyuna sonradan giren Atınç hatasız oynadı. Şenol Güneş'in kaptanlık pazubandını ona vermesi güzel bir jestti. Sahada eskisine oranla daha olgun göründü.

FABRICIO

Kendisine pek iş düşmesi de her dakika oyuna konsantreydi. Kalede olması taraftara güven verdi. Ayağına gelen topları iyi kullandı ve topu oyuna iyi soktu. Taraftardan çok olumlu tezahüratlar aldı.

GÖKHAN İNLER

Orta sahada yapılması gereken herşeyi yaptı, sorumluluk aldı, takımın lideri görevini üstlendi. İkili mücadelelerde sağlam görüntü çizen İnler, yüksek pas yüzdesiyle de oyunu iyi organize etti.

GÖKHAN GÖNÜL

Sakatlıktan tamamen dönmüş gibiydi. Sürekli bindirmeler yapıp topla çok fazla buluştu. Eğer bir sakatlık yaşamazsa Beck'in forma bulması çok zor olur.

UTKU YUVAKURAN

Gelecekte kaledeki güvencemiz olan Utku oyuna girerken oldukça heyecanlıydı. Buna rağmen hatasız oynadı. Abilerinden büyük destek gördü. Kaleciliğe uygun fiziğiyle de dikkat çekti.
Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları