Ve Tigana Beşiktaş'ta!..

Rıza Çalımbay'ın istifası sonrasında teknik direktör arayışındaki Beşiktaş, Jean Tigana ile anlaştı. Fransız çalıştırıcıya 20 aylığına imza attıran siyah-beyazlılarda başkan Yıldırım Demirören, yönetici Kenan Öner ve istifa eden sportif direktör Erdil Arpacı dün Paris'te Tigana ile buluştu. Fransız çalıştırıcı, kendisine önerilen 1 yıllık sözleşmeyi kabul etmeye yanaşmadı. Bunun üzerine siyah-beyazlılar B planını devreye soktu.

B planı devrede

B planı, Fransız teknik adamla yapılacak uzun süreli sözleşmeydi. Tigana, önerilen 20 aylık sözleşmenin yanı sıra Demirören'in ısrarlı tutumu karşısında fazla direnemedi ve teklife "Evet" dedi. 20 aylık sözleşmeye imza atan Fransız hocanın bu anlaşmadan 3 milyon euro alacağı belirtildi. Sözleşmede ayrıca ev, araba ve başarı halinde ekstra primlerin de yer aldığı bildirildi.

Çizme'ye göre 7 ay

Bu arada İtalya'nın en önemli spor internet sitelerinden "calciomertaco. com'', gelişmeyi dün akşam saatlerinde, "Beşiktaş'ta yeni teknik direktör Jean Tigana'' başlıklı haberle duyurdu. Haberde Fransız hocanın, Beşiktaş ile 7 aylık sözleşme imzaladığı iddia edildi. Yarın İstanbul'a gelecek olan Tigana'nın A.Gücü maçını tribünden izleyeceği, Sevilla karşılaşmasında ise takımın başında olacağı öğrenildi.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları