Ümraniye zirvesi

Kıvanç Oktay, Erdil Arpacı, Tayfur Havutçu ve Sinan Serhatlıoğlu dün Del Bosque ile buluştu. Görüşmede Ahmet Dursun’un dönüşü masaya yatırıldı. Nevzat Demir Tesisleri’nde dün oldukça hareketli saatler yaşandı. Sabah antrenmanını takip etmek üzere Ümraniye’ye gelen Futbol Şube Sorumlusu Kıvanç Oktay, idman öncesi kulübün spor direktörü Erdil Arpacı, menacer-futbolcu Tayfur Havutçu ve menacer yardımcısı Sinan Serhatlıoğlu’nu yanına çağırdı. Daha sonra bu dörtlü, tesislerdeki toplantı odasına girerek yaklaşık yarım saat süren çok gizli bir toplantı yaptı.

10 adam gönderdi...
İlk revizyonda Serdar Topraktepe, Ümit Atalay, Eser Yağmur, Ali Cansun, Yasin Yıldız ve PAF’tan gelen Mustafa’yı gönderen teknik direktör Vicente Del Bosque; iki gün önce hayata geçirilen ikinci revizyonda da Ümit Aydın, Yasin Sülün, Sinan ve Okan Koç’un biletini kesmişti. İspanyol çalıştırıcı, Real’de olduğu gibi ideal kadrosunun 23 kişiden oluşacağını ifade ediyordu. Ancak yönetimin uyarıları sonrasında bu rakamı daha yüksek tutmayı kabul etmişti.

2 gün süre istedi
Bosque, mümkün olduğu kadar kalabalık soyunma odasında kaçınırken, Oktay, Arpacı, Havutçu ve Serhatlıoğlu kendisine ilginç bir öneri yaptı. Günün ikinci toplantısında Ahmet Dursun’un durumunun masaya yatırıldığı öğrenildi. Yönetimin geri dönüşüne sıcak baktığı golcü futbolcu konusunda İspanyol hocanın şartları vardı. Ahmet’in kasetlerini isteyen Bosque’nin iki gün içinde kesin kararını açıklayacağı belirtildi. Tianjin Teda’dan bonservisini alan Dursun şu an boşta...

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları